Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 17/03/2013




           

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    Σε μια εποχή που το Δημόσιο Σχολείο βάλλεται από παντού και η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται στις βασικές υποχρεώσεις της  απέναντι στη Δημόσια Εκπαίδευση, το ΥΠΑΙΘ, με ιδιαίτερη σπουδή και προχειρότητα, προχωρά στη διαδικασία  εφαρμογής της «αξιολόγησης». Είναι προφανείς οι προθέσεις του Υπουργείου. Προχωρά στην εφαρμογή της συγκεκριμένης μορφής αξιολόγησης όχι με στόχο  τη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου, αλλά την τρομοκράτηση των εκπαιδευτικών και  την άκριτη περικοπή δαπανών με αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.
  Το ΔΣ του Συλλόγου, στη σημερινή συνεδρίασή του, υλοποιώντας απόφαση (ΑΠ:437/26-11-2013) του ΔΣ της ΔΟΕ με την οποία «κηρύσσει τρίωρη Στάση Εργασίας για κάθε φορά που πραγματοποιούνται σεμινάρια για την αξιολόγηση σε οποιονδήποτε Σύλλογο της Ελλάδας», και με αφορμή την προγραμματισμένη επιμορφωτική – ενημερωτική συνάντηση του Σχολικού Συμβούλου με τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των σχολείων,  καλεί τους συναδέλφους των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της νήσου Θήρας σε απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 συμμετέχοντας στην τρίωρη Στάση Εργασίας που έχει κηρύξει η ΔΟΕ και κηρύσσοντας μία επιπλέον τρίωρη Στάση Εργασίας.
  Οι δύο αυτές Στάσεις Εργασίας καλύπτουν πλήρως το εργασιακό ωράριο όλων των εκπαιδευτικών και του Πρωινού (08:00΄ - 14:00΄) και του Ολοήμερου (10:00΄ - 16:00΄) Προγράμματος.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ



ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




            Χριστόφ. Παπαϊωάννου                                        Άννα Αλεφραγκή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.