Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΟΕ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ 5.4.2017


  Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Ο Σύλλογός μας θέλοντας να συμπαραταχθεί και να συνακολουθήσει τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία μας (Δ.Ο.Ε.) για την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 κηρύσσει επικουρικά και ενισχυτικά:
3ωρη στάση εργασίας (8π.μ. – 11π.μ.) την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 ώστε σε συνέχεια της 3ωρης στάσης εργασίας(11π.μ. – 2π.μ.) που έχει κηρύξει η ομοσπονδία μας, η κινητοποίηση να λάβει πιο δραστικό και ουσιαστικό ρόλο.

Να επισημανθεί πως η 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας της Δ.Ο.Ε. αφορά τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις 3 πρώτες του απογευματινού- ολοήμερου.




Απαιτούμε:
Άμεση απόσυρση της τροπολογίας η οποία εξισώνει τον βασικό τίτλο σπουδών στην ειδική αγωγή με μεταπτυχιακές ή/και διδακτορικές σπουδές στην ειδική αγωγή και για ακόμη μια φορά δημιουργεί συγχύσεις και αρρυθμίες στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της.

Μαζικούς και μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών για την κάλυψη των χιλιάδων κενών που υπάρχουν στην εκπαίδευση και για τους οποίους το Υπουργείο δήλωσε ρητά, πως εξαιτίας των δημοσιονομικών περιορισμών καθίσταται αδύνατο για τα επόμενα δύο έτη(έως το 2019) να πραγματοποιηθούν μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

                                     
                                                                    ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ




          Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

     Παντελίδης Σάββας                                                                              Λέντζας Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.