Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Θήρας στην Έκτακτη ΓΣ που πραγματοποίησε στις 24 Νοε 2014, έλαβε την παρακάτω απόφαση: «Αποφασίζουμε να λάβουμε  μέρος στην απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΔΟΕ με την 1201/31-10-2014 απόφασή της  και να απέχουμε από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ 152/13) των εκπαιδευτικών, αλλά και της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου  (ν. 4024/11, ν. 4142/13, ΠΔ 152/13, ν. 3848/10, ν. 3679/10), δηλώνοντας ότι δεν δεχόμαστε ούτε να αξιολογήσουμε ούτε να αξιολογηθούμε».
 Χαιρετίζουμε την αγωνιστική στάση των συναδέλφων Διευθυντών και Προϊστάμενων και των Συλλόγων των Διδασκόντων των σχολείων του Συλλόγου μας, οι οποίοι με αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση που κήρυξε η ΔΟΕ και υλοποιώντας την απόφαση της Γεν. Συνέλευσης, απέχουν από κάθε διαδικασία αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης διαμορφώνοντας το συγκεντρωτικό ποσοστό συμμετοχής στην απεργία – αποχή στο 75%.
  Καλούμε τους συναδέλφους που υλοποιούν την αξιολόγηση και την αυτοαξιολόγηση, να σταματήσουν και να συνταχθούν ακόμη και τώρα με τις αποφάσεις του κλάδου και του Σωματείου μας,
     Καλούμε τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών ΠΕ των Κυκλάδων και τους Συλλόγους των Διδασκόντων σε συλλογικό επίπεδο καθώς και τους συναδέλφους/ισσες τον καθένα ξεχωριστά, σε συσπείρωση και συντονισμό δράσης για την δημιουργία ενιαίου μετώπου αντίστασης και αγώνα κατά της επιχειρούμενης εφαρμογής της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου και του εκπαιδευτικού. Αντιστεκόμαστε και συνεχίζουμε ατομικά και συλλογικά, με μαχητικότητα και δυναμισμό το δίκαιο αγώνα μας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ - ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
                                                                                                              
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γ. Γραμματέας


Χριστόφ. Παπαϊωάννου                                                  Γιώργος Τόνας
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.