Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 Θέμα: ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Η νησιωτικότητα δημιουργεί προβλήματα στους εκπαιδευτικούς που έρχονται να υπηρετήσουν στα νησιά ευθύνης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήρας & Νήσων, τα οποία πρέπει να αναδειχθούν, να συζητηθούν σε γερές βάσεις και να δοθούν σοβαρές και ρεαλιστικές λύσεις από τον κάθε αρμόδιο φορέα.

            Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των εκπαιδευτικών είναι η μετακίνηση από και προς την ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς το κόστος μετακίνησης είναι υπέρογκο, πόσο μάλλον όταν αναγκάζονται να μετακινούνται αρκετές φορές τον χρόνο.

Πάγια πρόταση του Συλλόγου μας είναι η μόνιμη έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους εκπαιδευτικούς από και προς τα νησιά μας, τουλάχιστον για τις περιόδους των εορτών και την έναρξη & τη λήξη κάθε σχολικής χρονιάς.


Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες & την προώθηση του αιτήματος προς κάθε αρμόδιο φορέα (Υπουργεία, Ναυτιλιακές εταιρείες) προς επίλυσή του.


Με εκτίμηση,


Ο Πρόεδρος                                                                                                             Η Γραμματέας

Ιωάννης Μηλιάδης                                                                                           Χριστίνα Μπουζούκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.