Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

Θέμα: Επίδομα από Δήμο Θήρας

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 24/02/23, στις 14:30, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τον Δήμαρχο Θήρας &Θηρασιάς. Κυρίαρχο θέμα ήταν αυτό του «επιδόματος» για το σχολικό έτος 2022-2023, το οποίο θα δοθεί άμεσα στους αναπληρωτές και λογικά και στους νεοδιόριστους του 2022, έπειτα από πρόταση- παρέμβασή μας. (Είναι πολύ δύσκολο να διευρυνθεί το «επίδομα» στους νεοδιόριστους του ‘21, λόγω του μεγάλου αριθμού αναπληρωτών και νεοδιόριστων του 2022-2023 σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια).

Το επίδομα θα κυμαίνεται, όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενο mail, από 300€ έως 500€, ανάλογα με το πλήθος των αιτήσεων και το ποσό που μπορεί να εξασφαλιστεί από τα τελεφερίκ για τον σκοπό αυτόν.

Θα σας σταλεί mail από τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, ώστε ανά σχολείο να μαζέψετε τις αιτήσεις. Χρειάζεται ένα απλό έγγραφο από το σχολείο που να αποδεικνύει ότι υπηρετείτε στην αντίστοιχη σχολική μονάδα και μια αίτηση η οποία θα σας σταλεί από τη σχολική επιτροπή προς συμπλήρωση από τον κάθε εκπαιδευτικό. (Απόδειξη ενοικίου κτλ δε χρειάζονται!).

Θα σταλεί νέο mail, όταν έχουμε νεότερα.



 Ο Πρόεδρος                                                                                      Η Γραμματέας

 Ιωάννης Μηλιάδης                                                                             Μπουζούκη Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.