Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΣ 30.5.2017

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
σας ενημερώνουμε ότι από τη δημοσίευση του Ν. 4446/2016 (ΦΕΚ Α΄240/22-12-2016 άρ.52) ως δικαστικοί αντιπρόσωποι, που διενεργούν εκλογές στις Α΄βάθμιες, Β΄βάθμιες και Γ΄βάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις δεν ορίζονται πλέον δικαστές από το αρμόδιο δικαστήριο – πρωτοδικείο αλλά δικηγόροι, που ορίζονται από τον οικείο Δικηγορικό Σύλλογο της έδρας της συνδικαλιστικής οργάνωσης.
Έπειτα από τη συγκεκριμένη τροποποίηση ο Σύλλογός μας, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε για πρώτη φορά όλα τα νησιά που ανήκουν στην ευθύνη του συλλόγου να έχουν  τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες.
Συνεπώς, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, εκλογικά κέντρα πέραν της Θήρας και της Μήλου θα στηθούν και στα νησιά της Ίου, της Φολεγάνδρου και της Ανάφης, στα οποία έχουν οριστεί από τους οικείους Δικηγορικούς Συλλόγους να παραστούν δικηγόροι για τη διενέργεια εκλογών.
Τονίζουμε πως έως σήμερα δεν έχει οριστεί να παραστεί δικηγόρος στο νησί της Σίφνου και ως εκ τούτου δε δύνανται να πραγματοποιηθούν εκλογικές διαδικασίες στο συγκεκριμένο νησί. Ξεκαθαρίζουμε πως οι συνάδελφοι/συναδέλφισσες της Σίφνου θα παρακολουθήσουν κανονικά τη Γενική Συνέλευση και θα συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες αυτής. Για οποιαδήποτε θετική εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε. 



          Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

     Παντελίδης Σάββας                                                                              Λέντζας Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.