Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΣ



Ενέργειες για την αξιολόγηση

             Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

        Μετά την Απόφαση που έλαβε ομόφωνα η Έκτακτη ΓΣ της 24ης  Νοε 2014, καλούμε τα μέλη μας να υλοποιήσουν την ανωτέρω απόφαση ως εξής:

  1.Οι Διευθυντές/ντριες των Δημ. Σχολείων και οι Προϊστάμενοι/νες των Ολιγοθέσιων Δημ. Σχολείων και Νηπιαγωγείων συντάσσοντας Πράξη στο Βιβλίο Πράξεων του Διευθυντή ή Δήλωση Συμμετοχής στην απεργία – αποχή όπου, μεταξύ των άλλων, θα αναγράφεται οπωσδήποτε ότι «Δεν συμμετέχω  στις διαδικασίες της αξιολόγησης, υλοποιώντας την με αρ. πρωτ. 1201/31-10-2014 απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ, την οποίαν εξωδίκως κοινοποίησε στους κ.κ. Υπουργούς Παιδείας και Οικονομικών », την οποία κοινοποιούν στο κατά περίπτωση αξιολογικό όργανο που θα τους καλέσει σε οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης.

  2. Στις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων  που πραγματοποιούνται για τις διαδικασίες της αυτοαξιολόγησης οι συνάδελφοι  δηλώνουν (προφορικά) ότι συμμετέχουν στην απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΔΟΕ και απέχουν από τη συνεδρίαση για το συγκεκριμένο και μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης ενώ συμμετέχουν κανονικά στη συνεδρίαση για τα υπόλοιπα θέματα που (τυχόν) υπάρχουν για συζήτηση.
  Όταν η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας συμμετέχει στην απεργία-αποχή, δεν υπάρχει απαρτία και ο σύλλογος διδασκόντων δεν προχωρά στην υλοποίηση της όποιας διαδικασίας σχετίζεται με την αυτοαξιολόγηση. Σε αντίθετη περίπτωση ο κάθε συνάδελφος, ανεξαρτήτως του αν η πλειοψηφία συμμετέχει στην αυτοαξιολόγηση έχει το δικαίωμα να απέχει στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην απεργία - αποχή.

 Θα ακολουθήσει εντός της ημέρας έγγραφό μας με απαντήσεις και διευκρινίσεις για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την αξιολόγηση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.