Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ/ 24 Νοε 2014



ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

             Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

             Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την Τετάρτη/19 Νοε 2014, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου με τους Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένους/νες των Δημ. σχολείων και Νηπιαγωγείων Θήρας, με θέμα τον συντονισμό της δράσης  κατά της εφαρμογής της ΑΕΕ – Αυτοαξιολόγησης και της Αξιολόγησης του εκπαιδευτικού.  Στη συνάντηση
αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για το θέμα αυτό, την Δευτέρα/24 Νοε 2014, οι δε Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/νες των Δημ. σχολείων και Νηπιαγωγείων του Συλλόγου να μη προβούν σε ουδεμία ενέργεια σχετική με την ΑΕΕ – Αυτοαξιολόγηση και την Αξιολόγηση σύμφωνα με το ΠΔ 152/13, μέχρι την πραγματοποίηση της ΓΣ όπου και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις οι οποίες θα είναι δεσμευτικές για όλα τα μέλη του Συλλόγου.

  Το ΔΣ του Συλλόγου στη σημερινή συνεδρίασή του, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις σχετικές εξελίξεις, τον αντιεπιστημονικό,  ολοκληρωτικό  και  τιμωρητικό χαρακτήρα της αξιολόγησης που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας, καλλιεργώντας το φόβο και τη χειραγώγηση μέσα στα σχολεία, καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στην ΓΣ, να εκφράσουν δυναμικά και αποφασιστικά την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη εφαρμογή της Αξιολόγησης,  να λάβουν μέρος στην απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΔΟΕ με την 1201/31-10-2014 απόφασή της  και να απέχουν από κάθε διαδικασία εφαρμογής της ΑΕΕ -  Αυτοαξιολόγησης και της Αξιολόγησης του εκπαιδευτικού σύμφωνα με το ΠΔ 152/13,  δηλώνοντας ότι δεν δέχονται ούτε να αξιολογήσουν ούτε να αξιολογηθούν.


ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.