Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ


 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
    Εν συνεχεία του άνω σχετικών εγγράφων μας και αφού πληροφορηθήκαμε ότι η από 22-09-14 αίτηση θεραπείας της εκπαιδευτικού, μέλους του Συλλόγου μας, Μ.Α., έγινε δεκτή με τον όρο όμως ότι  θα αναλάβει υπηρεσία στο Δημ. Σχ. Σερίφου  «μόλις αντικατασταθεί έπειτα από πρόσληψη νέων αναπληρωτών», σας υπενθυμίζουμε και σας γνωρίζουμε ότι:

   1. Η από 22-09-14 αίτηση του μέλους του Συλλόγου μας, Μ.Α., ήταν αίτηση θεραπείας κατά της παράτυπης τοποθέτησής της στο Δημ. Σχ. Μήλου αντί του Δημ. Σχ. Σερίφου, που προηγείτο ως επιλογή της, και όχι αίτηση για βελτίωση ή αλλαγή τοποθέτησης.

   2.  Η άνω αίτησή της έγινε δεκτή.

  3. Κατά την διαδικασία της  εν λόγω υπηρεσιακής μεταβολής που την αφορά, τελέσθηκαν παρατυπίες όχι με δική της υπαιτιότητα αλλά με υπαιτιότητα της υπηρεσίας σας.

  4.  Εφ’ όσον η ένστασή της έγινε δεκτή και παρά το γεγονός ότι δεν της έχετε γνωστοποιήσει την αιτιολόγηση ούτε της πρώτης παράτυπης τοποθέτησης ούτε της αποδοχής της ένστασής της,  συνάγεται το συμπέρασμα ότι συνάδελφός της, με λιγότερα μόρια τοποθέτησης, τοποθετήθηκε παράτυπα στο Δημ. Σχ. Σερίφου,  αντί γι’ αυτήν.  Επομένως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής της από αναπληρωτή που θα προσληφθεί  στο μέλλον αλλά αντικατάστασής της από τον/την ανωτέρω, παράτυπα τοποθετηθέντα/θείσα στην θέση της, συνάδελφό της.

  5.  Ο όρος που τίθεται στην αποδοχή  της ένστασής της, ότι δηλαδή θα αναλάβει υπηρεσία στο Δημ. Σχ. Σερίφου  «μόλις αντικατασταθεί έπειτα από πρόσληψη νέων αναπληρωτών», είναι καταχρηστικός,  αναιρεί την πράξη αποδοχής της αίτησης θεραπείας της που εσείς αποφασίσατε και συνεχίζει την εις βάρος της αδικία.

  Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την άμεση έκδοση εντολής μετακίνησής της και ανάληψης υπηρεσίας στο Δημ. Σχ. Σερίφου, στο οποίο θα έπρεπε να ασκεί τα καθήκοντά της από τις   10  Σεπ 2014.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ



      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ







 Χριστόφορος Παπαϊωάννου                                     Γεώργιος Τόνας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.