Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ



  Διαφάνεια Υπηρεσιακών Μεταβολών
           Εν συνεχεία του άνω σχετικού εγγράφου μας και αφού λάβαμε γνώση της από 22-09-14 αίτησης θεραπείας της εκπαιδευτικού, μέλους του Συλλόγου μας, Μ.Α. (τα πλήρη στοιχεία της στην συνημμένη αίτησή της) με την οποία ενίσταται κατά της απόφασης τοποθέτησής της ως και επειδή μέχρι σήμερα, 10-10-14, δεν μας έχετε απαντήσει ούτε γνωστοποιήσει σχετικές ενέργειές σας.
  Παρακαλούμε εκ νέου την ΔΠΕ και το ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων να μας διευκρινίσουν/ γνωστοποιήσουν εγγράφως  με σαφήνεια τα παρακάτω:

 
  1) Να μας γνωστοποιήσουν την αιτιολόγηση με την οποία τοποθέτησαν αποσπασμένη εκπαιδευτικό για όλο το διδακτικό έτος και όχι προσωρινά, σε ΣΜΕΑ και χωρίς να έχει λάβει απόσπαση με την υπ’ αρ. 139144/ Γ6 απόφαση του υπουργείου Παιδείας που αφορά στις «Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.»

  2) Να δημοσιοποιήσουν την κατάσταση με τα μόρια των μέχρι σήμερα τοποθετηθέντων αναπληρωτών, βάσει της οποίας έγινε η  τοποθέτησή τους.

  3) Να μας απαντήσουν για ποιο λόγο παρέλειψαν λειτουργικό κενό σε απομακρυσμένο σχολείο.
 
  4) Να μας γνωρίσουν εάν και πότε θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων για να εξετάσει την από 22-09-14 αίτηση θεραπείας της εκπαιδευτικού Μ.Α. καθώς και τους λόγους για τους οποίους έγινε η, σύμφωνα με την αίτησή της, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας τοποθέτησή της.



                                                                       Ο Πρόεδρος του Συλλόγου


                                                                          Χριστόφορος Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.