Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ


 Εκλογές Αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

            Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

            Μετά την κοινοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά  Συμβούλια καθώς και των λοιπών σχετικών εγγράφων, σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω, σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων:

     1. Οι υποψηφιότητες για τα ΑΠΥΣΠΕ και το  ΚΥΣΠΕ πρέπει να υποβληθούν στη Δ.Ο.Ε. μέχρι την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ώρα 15:00΄ μ.μ., προκειμένου να διαβιβαστούν στις 26/9/2014 στους περιφερειακούς Δ/ντές και στο Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.

    2. Οι υποψηφιότητες για τα ΠΥΣΠΕ πρέπει να υποβληθούν στους τοπικούς συλλόγους, μέχρι την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, προκειμένου αυτοί να τις διαβιβάσουν στους Δ/ντές Εκπαίδευσης, το αργότερο μέχρι 26/9/2014 (αν υπάρχουν πολλοί Σύλλογοι στο Νομό, τη διαδικασία  διεκπεραιώνει ο  μεγαλύτερος Σύλλογος της περιοχής).

  3. Στο Σύλλογό μας οι υποψηφιότητες για το ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων πρέπει να υποβληθούν στο fax του Δημοτικού Σχολείου Ακρωτηρίου Θήρας (22860 83412), μέχρι την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14:00΄ .

                                                                                                   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου


                                                                              Χριστόφορος Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.