Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



  Σας γνωρίζουμε ότι μετά την ομόφωνη Αναφορά – Καταγγελία κατά του Αν. Δ/ντή  ΠΕ Κυκλάδων, η οποία σας κοινοποιήθηκε στις 30-03-2014, τα μέλη του ΔΣ  Κατσακιώρη Ειρήνη και Πέτρου Παρασκευή μαζί με την ταμία του Συλλόγου Πασχαλίδου Δέσποινα υπέγραψαν από κοινού επιστολή, με αποδέκτες την ΔΠΕ Κυκλάδων, την ΔΟΕ και τον Σύλλογό μας, με την οποία προέβησαν στην ανάκληση της αναφερόμενης καταγγελίας. Η εν λόγω επιστολή  αποτελεί προσωπική ενέργεια των τριών μελών  και σε καμία περίπτωση δεν είναι απόφαση του ΔΣ. Ουδέποτε το ΔΣ του Συλλόγου συνεδρίασε με θέμα την ανάκληση της ομόφωνης απόφασής του.

  Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήρας, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων και όχι της διοίκησης, στηρίζει και τις αποφάσεις του ΔΣ και τις αποφάσεις των ΓΣ του Συλλόγου υπερασπίζοντας  έτσι το αναφαίρετο δικαίωμα στην συνδικαλιστική δράση όλων των συναδέλφων μας.
  Εν συνεχεία τα μέλη του ΔΣ Πέτρου Παρασκευή και Κατσακιώρη Ειρήνη υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, για προσωπικούς λόγους, οι οποίες και έγιναν δεκτές.
  Μετά τα παραπάνω σας γνωστοποιούμε ότι τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ Χριστόφορος Παπαϊωάννου, Γεώργιος Τόνας, Γεωργία Γεωργιάδου, Δέσποινα Πασχαλίδου και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, λειτουργούν κατά τις διατάξεις του άρθρου 23 του Καταστατικού σύμφωνα με το οποίο «…τα εναπομένοντα μέλη είναι υποχρεωμένα να συγκαλέσουν ΓΣ μέσα σε δέκα μέρες για να εκλέξουν νέο ΔΣ…» και «Στο ενδιάμεσο διάστημα τα μέλη που απομένουν περιορίζονται σε εντελώς απαραίτητες ενέργειες και πράξεις διοίκησης, οπωσδήποτε παραμένει ο πρόεδρος…». Μετά τις διακοπές του Πάσχα θα πρέπει να προκηρυχθούν  αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ, σύμφωνα   με το άνω άρθρο του Καταστατικού του Συλλόγου.
Παρά την ΄΄αδρανοποίηση΄΄ του ΔΣ και την αδυναμία λήψης αποφάσεων, θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε μέσω email και μέσω του blog του Συλλόγου, για τις αποφάσεις του κλάδου που αφορούν σε κινητοποιήσεις, νομοθεσία και κυρίως σε ό,τι αφορά στις αποφάσεις σχετικά με το μείζον θέμα της Αξιολόγησης.
   
Για πληρέστερη ενημέρωση:




ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.