Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση


Το ΔΣ του Συλλόγου στην σημερινή συνεδρίασή του αφού έλαβε υπ’ όψιν του τις εξελίξεις που έχουν προκύψει στο θέμα της εφαρμογής της αξιολόγησης και αφού έκαμε ομόφωνα δεκτή την παραίτηση, της κας Άννας Αλεφραγκή, από την θέση της Γεν. Γραμματέως και του μέλους του ΔΣ του Συλλόγου, σας καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση ως κάτωθι:

1.      Για τα νησιά Σίφνο, Μήλο και Κίμωλο τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:30΄ στα Δημ. Σχολεία Σίφνου και Αδάμαντα Μήλου. Προεδρεύοντες των ΓΣ είναι οι Σύνδεσμοι των νησιών Σίφνου και Μήλου και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας τους οι Διευθυντές των Δημ. Σχολείων Σίφνου και Αδάμαντα, η δε απαρτία υπολογίζεται επί του συνόλου των εγγεγραμμένων μελών κάθε νησιού.
2.      Για τα νησιά Θήρα, Ίο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Θηρασία και Ανάφη την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:30΄ στο Δημ. Σχολείο Φηρών. Η απαρτία υπολογίζεται επί του συνόλου των εγγεγραμμένων μελών των νησιών Θήρας, Ίου, Φολεγάνδρου, Σικίνου, Θηρασίας και Ανάφης.

                                                          
ΘΕΜΑΤΑ ΗΔ
Ανασυγκρότηση ΔΣ
Λήψη Απόφασης για το θέμα της Αξιολόγησης



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

  Οι  ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της αξιολόγησης και η ασφυκτική πίεση που δεχόμαστε από τη διοικητική ιεραρχία της εκπαίδευσης για την εφαρμογή της, επιβάλλουν την παρουσία όλων.  Ο φόβος και οι ατομικιστικές λογικές δεν μας ταιριάζουν.  Σας καλούμε όλους να προσέλθετε στη ΓΣ και να εκφράσετε ανοιχτά την άποψή σας με υπευθυνότητα, παρρησία και αποφασιστικότητα ώστε να λάβουμε όλοι μαζί την πιο κρίσιμη και καθοριστική απόφαση των τελευταίων χρόνων για το μέλλον της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.


 ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.