Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Εξώδικο δασκάλων στον υπουργό Παιδείας



 
Εξώδικη διαμαρτυρία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας για τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών
Εξώδικη διαμαρτυρία προς τον υπουργό Παιδείας καθώς και τον περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, απέστειλε η Διδασκαλική Ομοσπονδία για το θέμα της «παράνομης», όπως την χαρακτηρίζει, μετακίνησης εκπαιδευτικών ως πλεοναζόντων που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της τοποθέτησης δασκάλων στα Ολοήμερα Σχολεία.
Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των δασκάλων κάνουν λόγο για «διάλυση κάθε υποστηρικτικής δομής στην εκπαίδευση» ενώ προαναγγέλλουν και άλλες κινητοποιήσεις, πέραν της συνδικαλιστικής δράσης, «για την ανάδειξη των παράνομων ενεργειών της ηγεσίας της εκπαίδευσης και την αποκατάσταση της νομιμότητας».
«Προχωρήσαμε σε εξώδικη διαμαρτυρία για τον αντιεκπαιδευτικό τρόπο με τον οποίο κατασκευάσατε πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς διαλύοντας το Ολοήμερο Σχολείο και κάθε έννοια υποστηρικτικής δομής και αντισταθμιστικής αγωγής» αναφέρει ο ΔΟΕ στο έγγραφο που απέστειλε στον Κ .Αρβανιτόπουλο.
«Σας καλούμε να αναλογιστείτε το μέγεθος της ευθύνης που σας αναλογεί και να αποκαταστήσετε, όπως οφείλετε, τη νομιμότητα» προσθέτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.