Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Επαναπροσδιορισμός των κενών στις σχολικές μονάδες
Ανακοινώνεται η αύξηση του ωραρίου - Επαναπροσδιορισμός των κενών στις σχολικές μονάδες
alfavita.gr
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της www.alfavita.gr η γενική διευθύντρια προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Καρδαμίτση ανακοίνωσε στους αιρετούς του ΚΥΣΔΕ ότι 
1.αυξάνεται το ωράριο των εκπαιδευτικών κατά δύο ώρες από το σχολικό έτος 2013-2014
2.την επόμενη εβδομάδα το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του προς τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ζητά τον επαναπροσδιορισμό των κενών με βάση το νέο ωράριο των εκπαιδευτικών. 
Παράλληλα έγινε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα.
Αξίζει να κάνουμε μία επισήμανση. Ενώ όλα τα παραπάνω ήταν προαποφασισμένα, στη χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ δεν υπήρξε από τη μεριά του πρώτου καμία ενημέρωση παρόλο που το ΔΣ της ΟΛΜΕ επέμεινε με ερωτήσεις και για το ωράριο και για τις συγχωνεύσεις και για τις μεταθέσεις και για τους διορισμούς και για τη χρηματοδότηση και για άλλα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη σχολική εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.
ρεπορτάζ: alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.