Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΣΙΤΙΣΗ

ΘΕΜΑ: Σίτιση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήρας & Νήσων, θέλοντας να δώσει λύση στο θέμα της σίτισης των εκπαιδευτικών της Σαντορίνης και, βλέποντας ότι εξαιτίας διάφορων προβλημάτων η λέσχη της αεροπορίας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει για την ώρα, προχώρησε σε συνεννόηση με ιδιώτη και συγκεκριμένα με το Spicy Bites Catering.
Το σημείο διανομής των μερίδων θα είναι το κυλικείο του Νοσοκομείου Θήρας. Το φαγητό είναι ποιοτικό και δεν έχει καμία σχέση με φαγητό νοσοκομείου. Η επιλογή της τοποθεσίας έγινε καθαρά για την εξασφάλιση της διαφάνειας και τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Η πρόσβαση είναι εύκολη, καθώς υπάρχει και πλαϊνή είσοδος, έτσι ώστε να αποφεύγεται η είσοδος στον χώρο του νοσοκομείου. Η διαδικασία θα είναι παρόμοια με αυτή που επικρατούσε και στη λέσχη της αεροπορίας.
Συνεπώς, θα υπάρχει λίστα με τα φαγητά της εβδομάδας, όπου θα δηλώνετε ποιες μέρες θα επιθυμείτε να παραλαμβάνετε φαγητό. Η παραλαβή θα ξεκινάει 12:45 καθημερινά. Η πληρωμή θα γίνεται κατά την παραλαβή της μερίδας στον υπάλληλο του κυλικείου. Η τιμή ανέρχεται στα 5€ ανεξάρτητα με το είδος του φαγητού (+ψωμί). Σε νέα φάση θα προσπαθήσουμε για μείωση της τιμής, αν αυτό είναι δυνατό.
Οι ενδιαφερόμενοι αποστείλετέ μας mail με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και σχολείο για να δημιουργήσουμε σχετική λίστα με τους ενδιαφερόμενους, ώστε να έχει εικόνα το catering για τον συνολικό αριθμό. Αν είναι δυνατό, στείλτε mail ανά σχολείο για την ευκολότερη οργάνωση από μεριάς μας. Παρακαλούμε να είστε υπεύθυνοι ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη διαδικασία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.