Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρουσία του Προέδρου της Δ.Ο.Ε. 16/10/19

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΗΡΑΣ & ΝΗΣΩΝ

Ταχ. Διεύθυνση: Πύργος
Τ.Κ. 84700 ΘΗΡΑ
Πληροφ.: Μηλιάδης Ιωάννης
Αρ. τηλεφώνου: 22860 31067
6947687399
Αρ. τηλ/που: 22860 34242
Ηλ. Δ/νση:  spethiras@gmail.com
Ιστοσελίδα: spethiras.blogspot.com
Θήρα, Κυριακή, 13/10/2019

Α.Π. 32

ΠΡΟΣ: Σχολεία,
Εκπαιδευτικούς



Θέμα: Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρουσία του Προέδρου της Δ.Ο.Ε.

Τετάρτη, 16 Όκτωβρίου 2019 και ώρα 8:30-14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, παρουσία του Προέδρου της Δ.Ο.Ε., Θανάση Κικινή, στην αίθουσα του Ιδρύματος Μπελλώνια στα Φηρά (απέναντι από τα ΚΤΕΛ). Οι συνάδελφοι των νησιών της Μήλου, της Κιμώλου, της Σίφνου, της Ίου, της Σικίνου της Φολεγάνδρου και της Ανάφης θα παρακολουθήσουν τη Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης (η Θηρασία συμμετέχει δια ζώσης).

Μέλη του συλλόγου μας με πλήρη δικαιώματα είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του συλλόγου (μόνιμοι, αναπληρωτές και αναπληρωτές ΜΩ), οι οποίοι είναι ταμειακώς εντάξει. Δίδεται η δυνατότητα ταμειακής τακτοποίησης (εγγραφή και καταβολή συνδρομής για τη συνδ. χρ. 2019-2020) και κατά την ημέρα πραγματοποίησης της Γ.Σ.

Όσοι συνάδελφοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στον Σύλλογο, δεν έχουν σκοπό να γραφτούν ή δε δώσουν το «παρών» στη συνέλευση θα βρίσκονται κανονικά στα σχολεία τους. Θα τηρηθεί αυστηρά παρουσιολόγιο, καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε λίστα με τα ονόματα στη Π.Ε. Κυκλάδων. 
Ειδικά για τους αναπληρωτές θα δοθεί βεβαίωση παρουσίας, ξεχωριστά για τον καθένα, στο τέλος της Συνέλευσης, η οποία θα πρέπει να προσκομιστεί την επομένη στον διευθυντή της κάθε σχολικής μονάδας, έτσι ώστε στη συνέχεια να αποσταλεί στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας.

Συνδρομή αναπληρωτών: 20€ (15€ ΔΟΕ- 5€ Σύλλογος)
Συνδρομή Μόνιμων: 30€ (24€ ΔΟΕ- 6€ Σύλλογος)

Παρακαλείστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, διότι πρέπει να παραδώσουμε την αίθουσα αυστηρά στις 14:00.

      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος                                                                                                  Η Γραμματέας
 Ιωάννης Μηλιάδης                                                                                           Αργυρώ Πιτσικάλη                    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.